Wie we zijn

burovanplan

Het bedrijf

U staat centraal in ons werk. Ieder project draait om de opdrachtgever en zijn of haar wensen. Het is onze taak om naar uw wensen te luisteren, u te verrassen met originele ontwerpvoorstellen en deze te vertalen naar een realistisch plan. Daarbij staan duurzaamheid, techniek en kostenbeheersing centraal. Burovanplan is een compact architectenbureau, gevestigd in een voormalig schoolgebouw in Roderwolde. We zetten ons graag op veel verschillende terreinen in, maar doen dat altijd op dezelfde wijze: enthousiast, laagdrempelig en coöperatief. Graag maken wij kennis met u en wisselen we van gedachten over uw wensen, ook in een heel pril stadium. U bent altijd welkom bij ons, maar we komen ook graag naar u toe voor een vrijblijvende kennismaking.

Coen Germeraad

Architect - Eigenaar

Coen is in 2003 afgestudeerd als architect aan de Academie van Bouwkunst in Groningen en startte begin 2010 met zijn eigen onderneming burovanplan. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij diverse architectenbureaus zoals TWA Architecten in Birdaard (voorheen GDA), AAS Architecten in Groningen en B+O Architecten in Meppel. Naast de eigen onderneming is Coen werkzaam als coördinator beroepservaring aan de Academie van Bouwkunst in Groningen en bovendien lid van de examencommissie van de architectenopleiding.

Sabina Teune

Bouwkundige - Eigenaar

Sabina is begin 2005 afgestudeerd aan de HTS te Groningen (Bouwkunde-Architectuur) en sinds 2011 mede-eigenaar van burovanplan. Daarvoor is zij werkzaam geweest bij AAS Architecten in Groningen als technisch ontwerper / projectcoördinator.

burovanplan

Hoofdstraat 8

9315PB Roderwolde

tel.: 050 8512705

email: info@burovanplan.nl

Herestraat 113

9711LG Groningen

tel: 06 22494287